Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

10. 11. 2017

Šik pantalone su postale "must have"

Ove sezone stilovi moraju biti smeliji.

Svi smo umorni od dosadnih stvari. Srećom pa je 2017-ta godina eksperimentisanja kada je u pitanju moda. Kada je reč o pantalonama svi smo navikli na crne i sive. Ove sezone stilovi moraju biti smeliji, ne trebate se bojati boja i raznolikih printova.

Najupečatljivije stvari ove sezone su pune živahnih boja. Stripovi i cvetni printovi su uvek dobra ideja. Mogu se kombinovati sa jednostavnim bluzama ili popularnim velikim džemperima.

Takođe postoji mnogo različitih rezova, izreza koje možete odabrati. Uske farmerke i uske pantalone su malo zastarele. Sada su ih modne blogerke zamenile za muške i velike izreze. Sa povrtakom mode 70-ih vratile su se i čuvene zvoncarice. Somot je trenutno aktuelna tkanina. Mnogi dizajneri odlučili su da vrate ovu toplu zimsku tkaninu u svoje kolekcije.

Pogledajte ove super šik pantalone i pogledajte kako ih možete nositi ove sezone. Ako pokušavate da pratite najnovije trendove onda je ovo dobro mesto za početak. 

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search