Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

02. 11. 2017

Popularni printovi za jesen/zimu 2017

Zaboravite na običnu, klasičnu modu i poigrajte se.

Ako ste mislile da leto ima zanimljivije printove, trendi printovi za jesen/zimu će vam pokazati da ste pogrešile. Boje i printovi koji su sada aktuelni veoma su zabavni i privlačni. Biće vam teško da odaberete print, jer izbor je jako veliki. Zaboravite na običnu, klasičnu modu i poigrajte se.

Jedan od brendova koji ove sezone ima najviše printova je Gucci. Kolekcija prestižne modne kuće predstavlja printove koji su inspirisani mnogim kulturama. Američki ansambli, šareni florali, ruske lutke.. Pored Gucci-ja i druge modne kuće su inspirisane divljim zapadom kao i svojom zemljom.

Cvetni printovi su popularni i ove sezone. Još jedan koji će biti popularan ove jeseni/zime je leopard print. Tufne u crno-beloj kao i u drugim bojama su takodje aktuelne.

Jedan od popularnijih u predstojećoj sezoni su štampane slikovne priče. Dizajneri su preneli najveće slike ikada oslikane na njihovim kreacijama. S druge strane, priroda je bila glavna inspiracija za mnoge dizajnere i tako su proslavili svoju ljubav prema prirodi kroz svoje kreacije.

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search