Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

09. 12. 2016

Glamur u hladnim danima

Saveti kako da izgledate najlepše čak i u lošim vremenskim uslovima

Da se razumemo odmah na početku - loše vreme ne bi nikada trebalo da bude isgovor za loš outfit! Tačno je da zimi svi volimo da budemo ušuškani u tople bakine džempere, over-sized jakne i glomazne zimske ciplele, ali ne dozvolite da vremenski uslovi kontrolišu način vašeg odevanja. 

Stare bakine džempere zamenite trendi kardiganima o kojima smo ranije pisali, okačite jakne i uzmite stylish kapute u ruke a velike zimske cipele zamenite udobnim kožnim čizmama koje lako možete upariti uz sve.

U potrazi za glamurom u ovim hladnim danima, pronašli smo idealna rešenja koja rado delimo sa vama.

1.Asesoari koji privlače pažnju

Hladnim danima nosimo više slojeva garderobe na sebi pa je teže staviti akcenat na određeni odevni predmet. Stoga, akcenat prebacite na detalje poput jakog, primetnog ručnog sata ili naočara koje možete nositi tokom sunčanih dana zime.

2. Crni džemper

Ništa ne odiše glamurom poput crne boje. Kvalitetan crni džemper ćete lako moći da kombinujete sa svim stvarima koje već imate u ormaru.

 3. Negovana kosa

Svakako da hladno vreme lose utiče na kvalitet kose. Zato je od velikog značaja da svojoj kosi posvetite dodatnu pažnju i negu tokom zime. Na kraju krajeva, od tolike garderobe koju imate na sebi, kosa je prvo što ljudi primate na vama.

4. Besprekorna koža

 I najzad, za savršeni glamurozni izgled u hladnim danima, besprekorna šminka je must. U hladnim danima koristite rumenilo umesto bronzera a tamne senke zamenite nežnijim svetlim nijansama koje će dati svežinu vašem licu i učiniti da zablistate.

Preporučujemo

foto

08. 09. 17

Ove jeseni na ulicama će vladati crvena boja!

Sexy i izazovna sezona je pred nama... :)

foto

13. 09. 17

Najlepše torbe za jesen 2017

Moderno i šik

Search