Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

11. 10. 2016

Ovo su najbolje high street verzije dizajnerke odeće

High street brendovi uvek pomno prate šta rade velike dizajnerske kuće kako bi bili u korak s trendovima, a tako je i ove sezone

U Zari, H&M-u i Mangu i ove jeseni se može naći pregršt modela nalik onima koje smo videli u kolekcijama za jesen i zimu 2016. Osim što nam tako omogućuju da nosimo "dizajnerske" komade po prihvatljivijim cenama, iz jesenje ponude high street brendova možemo saznati i koji su najveći trendovi kao i najtraženiji dizajneri.

Prema tome je ove jeseni Vetements i dalje najpopularniji brend. Njihove cvetne haljine sa volanima je H&M predstavio u nekoliko odličnih verzija koje možete nabaviti za znatno manju cijenu od pravih dizajnerskih komada. Vetements sledi Balenciaga što i nije tako iznenađujuće, budući da je glavni kreativni direktor obe kuće Demna Gvasalia. Odela koja je predstavio u svojoj prvoj kolekciji za Balenciagu nošena sa visokim crnim čizmama ponudio je Mango, dok je Zara predstavila puf jakne sa spuštenim ramenima, koje je Gvasalia takođe osmislio za Balenciagu.

Od ostalih brendova ističe se i Gucci čije su mokasine sa resama i bomber jakne sa bogatim vezom osvojile trendseterice, a njihove pristupačnije modele predstavili su Mango i H&M. Kad je obuća u pitanju, ove sezone su vrlo trendi cipele-čarape pa je Zara predstavila model nalik onima kuće Céline, a poigrala se i belim kožnim sandalama kuće No. 21, dok je H&M u svoju ponudu uvrstio uske kaubojke poput onih kuće Vetements.

Pogledajte galeriju:

buro247.hr

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search