Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

18. 08. 2016

U potrazi za savršenom kožnom jaknom

Za svaki stil i budžet

Bilo da se odlučite za pravu ili veštačku, sa kožnom jaknom tokom jesenjih dana, nećete pogrešiti. Ono što je važno je da pronađete model koji vama odgovara, a zatim ga uskladite sa budžetom.

Nećete pogrešiti sa crnom ili nekom drugom neutralnom nijansom, mada treba uzeti u obzir da se tamno crvena lako kombinuje, a kada su u pitanju trendovi, ružičasti tonovi su neizbežni.

Birajte kožne komade koji nemaju nitne, ukrase, dužine koja je oko kuka, a kada je u pitanju oblik i veličina, jakna bi trebalo da je dovoljno prostrana da možete da je obučete sa džemperom.

Ovi modeli mogu da se nose u bilo kom životnom dobu, sa elegantnim pantalonama, seksi haljinama, uz potpetice, patike, tako da kada pronađete onu koja je baš po vašoj meri, posmatrajte je kao investiciju. Ukoliko vam se dopadne neki trendi komad, on može da bude i nešto jeftiniji, ali je važno da koža ili veštačka koža izgledaju meko i nežno.

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search