Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

25. 07. 2016

Saveti za oblačenje na 30+ stepeni

Kada leto postane pakleno vruće

Vreli talas je stigao, a sa njim i nove nedaće koje se tiču odevanja. Naravno, ukoliko ste na moru ili bilo gde pored vode, nema puno razmišljanja, ali ako ste u gradu, sa svim svojim obavezama, ovi saveti će vam sigurno koristiti.

Bilo da idete na posao ili sastanak, ideja je da izgledate cool i uredno. To podrazumeva da, posebno za posao, zaboravite na teksas šorts, praktično na sve komade od teksasa, kao i helanke i obratite pažnju na lagane materijale i klasične, laskave krojeve, koji ne otkrivaju previše.

Letnja garderoba nije jeftina, zato kupujte pažljivo. Neka to budu komadi koji su prikladni vašem stilu, a od trendova uzmite ono što je zaista praktično i nosivo. Prirodni materijali su na vrelom asfaltu više nego dobrodošli.

Nemojte da nosite tesnu odeću. Leti važi pravilo da je bolje kupiti haljinu ili bluzu koja je broj veća, jer ukoliko imate više prostora, biće vam barem malo hladnije.

Bermude mogu da budu prikladne za kancelariju, ukoliko nemate propisan dress code. Neka to bude elegantan model, koji nije previše kratak, a nosi se uz košulju sa kratkim rukavima.

Nasuprot jednostavnoj eleganciji, tu su kaftani, koji su tokom proteklih godina dobili preobražaj, te ih sada možete naći u gradskim izdanjima, pogodnim za sve prilike.

Za kraj, ne zaboravite da uvek nosite kremu za zaštitu od sunčevog zračenja.

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search