Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

19. 07. 2016

Veš u boji kože je zauvek

Kao trenč ili mala crna haljina...

Da li vam se nekada desilo da se skockate za šetnju gradom, večernji izlazak ili (ne daj bože) posao, da obučete omiljeni veš koji se savršeno slaže sa bojom haljine/bluze/pantalona i da negde u toku dana, prolazeći pored nekog izloga ili ogledala, zapravo shvatite da razlog što su svi muškarci sa kojima ste danas komunicirali toliko ljubazni nije vaša šarmantna persona ili činjenica da ste super cica, već to što vam se isti taj veš idealno nazire kroz garderobu?

Sigurni smo da ako ste ikada kanalisali bar mali deo ove naše priče, znate da uparivanje veša sa garderobom može biti zahtevniji zadatak nego što zapravo izgleda.

Prevrtljivost pojedinih materijala je takva da u senci našeg doma može da se čini da ste sa vešom napravile pun pogodak ali da se na svetlosti dana vide cvetići, leptirići i ostali dezeni. Ili da baš u klubu u koji ste otišli imaju black light i vaš beli brushalter fluorescentno prosijava ispod garderobe.

Baš u tim situacijama, veš u boji kože postaje esencijalan, Supermen stajlinga koji galantno spašava naš ženski ego od blama pokazivanja delikatnih komada garderobe celom gradu.

To su komadi koje svaka žena treba da ima, pogotovo što sada postoje brushalteri koji mogu da se transformišu pa pogoduju haljinama bez leđa (a da se bretele ne vide), bez rukava i sa dubokim dekolteom.

Veš u boji kože pruža maksimalnu udobnost i veliku sigurnost da čak i ako je vaš komad garderobe iole providan, nećete doživeti neprijatne scene. Zato birajte nijansu koja je najsličnija vašem tenu, obično u radnjama imaju dve, tri opcije, pa gledajte da je nijansa što sličnija vašoj prirodnoj boji kože, kada niste osunčani.

Kao mala crna haljina ili trenč, uvrstite komplet veša u boji kože u vaš garderober nosite ga uvek kada su sporni komadi u pitanju, i nikada nećete imati problematiku sa pokazivanjem više nego što treba!

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search