Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

14. 04. 2016

Komadi koje treba "penzionisati" kada uđete u tridesete

Osvežite stil sa nešto zrelijim komadima

Ne postoji nikakvo pravilo koje kaže da nešto ne možete da nosite kada dođete u određene godine, ali što smo stariji i mudriji, to je i naš stil zreliji, a jedna od najvećih prekretnica se dešava između dvadesetih i tridesetih.

Promene nisu drastične, ali dovoljno zanimljive i osvežavajuće, te kratak kombinezon bez rukava menjamo za onaj sa dugim nogavicama, dok bebi dol haljinicu menjamo za onu koja nas asocira na šezdesete.

Teksas šorts možete da nosite uvek, ali na plaži, dok za gradske šetnje odaberite slatke, ženstvene bermude sa printom. Sada je vreme da uvedete slip haljinu u svoj ormar, a penzionišete bodycon model, koji ionako retko kome zaista pristaje. Pogledajte devet komada kojima je potrebna zamena kada dođete u tridesete, uz napomenu da stil ne zna za godine, te su neka odstupanja sasvim očekivana.

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Mila    |    21. 06. 2016   |   15:20:33

Re: Besmisleno

nisu iste baletanke, jedne su oble i kao Mary Jane, druge sa špicom. Košulje su različitog kroja. Ja mislim da je ovo zabavno, ne treba shvatati sve bukvalno. Tridesete su širok pojam. mislim da su boje sasvim nebitne, a ono je plavi kombinezon kratki, ne košulja, to piše. meni je sve jasno, slažem se da nema razlike između 29, i 30. rođendana, ali ima između 29 i 35...

pošalji odgovor
Ja   |    20. 06. 2016   |   19:50:35

Besmisleno

Ne razumem ovaj teks, izmice mi poenta. Pored toga sto je ejdzisticki i uvredljiv, ma koliko se ogradjivali u tekstu, ne vidim razliku medju ovim komadima. Zasto bela kosuljica ne, a bordo da? Kakve veze imaju plava kosulja koja treba da se zameni (?!) crnim kombinezonom dugih nogavica? Zasto ne crne baletanke, nego bele? Neko sa 29 moze pantalone na tregere, a sa trideset bez tregera? Mozda je do mene, ali ne razumem.

pošalji odgovor

Re: Besmisleno

Search