Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

07. 11. 2011

Narukvice

prisutne u svim stilovima

Narukvice su veoma dugo nakit koji je zauzeo važno mesto u mnogim stilovima odevanja. Važno je da pravite razlilku pri izboru narukvica i to u tri pravca: tip, priliku i siluetu.

Narukvice sa visuljcima, traže pratioca u jednostavnoj i svedenoj čvrstoj ili mekoj narukvici. Sama ovakva narukvica mora biti ili veoma atraktivna ili veoma jednostavna. Granica je tanka i zavisi i od vas samih koliko vašem stilu prija ili ne prija. Nije preporučljivo ovakav tip narukvice da nosite sa drvenim ili plastičnim narukvicama.

Okrugle čvrste narukvice imaju prednost, jer članak ruke vizuelno čine tanjim zbog same pozicije. Njih možete da imate i u više redova i do maksimum tri tipologije na ruci. Ipak, kada nosite ovakve narukvice, vodite računa i o tome da kod rukava koji su blago u A birate modele koji su tanji i kojih je više istovremno na jednoj ruci, dok za uske rukave SML preporuka je da uvek birate jednu široku.

Za tanke, takozvane "tennis bracelets’’ ili veoma tanke narukvice od zlata, dijamanata ili bižuterije, imajte na umu da bolje stoje uz košulje klasičnog kroja. Kada nosite rolke ili haljine bez rukava mogu, ako su pojedinačne da izgledaju kao greška i onda ih kombinujte sa još nekom narukvicom ili jednostavno ostavite kod kuće.

Za one koji vole narukvicu oko noge ili "nanogicu", kako je popularnije u poslednje vreme, imajte u vidu da su iste nastale za vreme hipi pokreta i najbolje se slažu sa takvim stilom. Ako ih nosite i onda kada ne nosite dugu suknju, imajte u vidu da su mnogo bolje ukoliko ih nosite sa cipelama bez pete ili sandalama koje su od kaiščića, sa japankama ili baletankama. Ukoliko imate visoku štiklu, ne preporučujemo ovaj tip nakita.

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search