Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

11. 09. 2015

Naši omiljeni komadi u boji godine

Marsala i tamne nijanse crvene

Kao što već znate, jedna nijansa crvene se izdvojila i proglašena je Pantone bojom godine. Iako smo je viđali i u prolećnim i letnjim kolekcijama, tek sada, tokom hladnijih dana, ona uspeva da opravda svoj status.

Ova boja, kao i neke slične nijanse crvene odiše elegancijom i ženstvenošću, laka je za kombinovanje i osim na odeći i modnim detaljima, prisutna je i u svetu lepote. Možete poneti kombinaciju ove boje od glave do pete, poigrati se sa svetlijim i tamnijim nijansama crvene i bordo, a uz crnu dobijate klasične kombinacije, idealne za posao, ali i romantične večeri. 

Nije zaobišla ni crveni tepih, što nam je dobar pokazatelj da je idealan izbor za neke formalne prilike, a među trendseterima i uvaženim modnim blogerima, dobila je status nezamenljive. 

Ženstvena i mistična, privukla je našu pažnju i pri odabiru ključnih komada za jesen/zimu 2015-16. godine. Zato smo izdvojili neke od komada koje možete naći u prodavnicama širom zemlje, a da li ćete nositi marsalu od glave do pete ili u detaljima, stvar je ličnog stila i izbora. 

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search