Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

06. 10. 2016

L'Oréal ima četiri fantastična nova proizvoda

Za savršen selfie look

L'Oréal ponovo ima fantastične novitete, koji ovog puta stižu u vidu četiri proizvoda, iza kojih se krije savršeni selfie!

L'Oréal Paris Brow Artist Sculpt je specijalno dizajnirana maskara za stilizovanje obrva. Dolazi u kremasto-puderastoj teksturi i u dva jednostavna koraka definiše obrve.

L'Oréalov Infallible Sculpt Duo je prava zvezda među novim alatkama za konturisanje. Sastoji se od dve nijanse, koje su kremasto-puderaste i daju savršen izgled u igri senčenja i posvetljavanja.

Do sada je sasvim jasno da je rumenilo vratilo stari sjaj, te nam iz francuske make up kuće stiže L'Oréal Infallible Blush Trio, u tri nijanse, pogodne i za draping, daće vašim jagodicama sjaj i svežinu.

Color Riche La Palette su palete ruževa sa šest pažljivo odabranih nijansi. Delikatan spoj prijatne teksture i bogatih pigmenata u kultnoj Color Riche formuli sa različitim finišima – od mat do satenskih pružaju bezbroj mogućnosti za izuzetne rezultate. Dostupna u nude nijansi – od svetlih bež ka kremastim nežno rozim i u crvenoj nijansi – od najdublje nijanse vina do najsvetlije nijanse opeke. 

Preporučujemo

foto

02. 10. 17

Kako pravilno konturisati lice

Mali trikovi koji nas čine lepšim

foto

04. 10. 17

Nove nijanse mat karmina

Za ljubitelje proizvoda Kylie Jenner imamo lepe vesti

foto

11. 09. 17

Preparati koje nikako ne smemo da delimo

Malo pažnje znači mnogo za naše zdravlje

Search