Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

25. 01. 2016

Šminker kuće Dolce & Gabbana o trendovima za 2016.

Christian McCulloch daje uvid u tri vodeća trenda

Christian McCulloch je pravi umetnik u svom poslu i globalni šminker prestižne italijanske kuće Dolce & Gabbana. Zato je on pravi čovek koji će nas dodatno uvesti u sve make up tajne godine, izdvajajući svoja tri omiljena trenda.

Na prvom mestu tu su metalik tonovi, koje preporučuje da već sada, tokom zimskih dana, počnemo da koristimo. Kaže da nema boljeg načina da se izborimo sa snežnim danima, već uz pomoć zlatne senke. Za veče, možete iskoristiti i ruž sa zlatnim šljokicama.

Na drugom mestu se nalazi trend malih, praktičnih pakovanja šminke, koji vam pružaju sve što vam je neophodno. On izdvaja Dolce & Gabbana Beauty Voyage paletu, a ovaj trend smo mogli da vidimo i na Chanel aksesoarima, jer ovo je godina velikih putovanja.

Naš omiljeni i poslednji trend koji je poznati šminker izdvojio su baby-doll-pink obrazi. Naglasite obraze uz nežne ružičaste ili nijanse kajsije, a ako ste dovoljno hrabri, neka vas inspiriše izgled sa Gucci piste.

Čuvena italijanska kuća predlaže za u novu sezonu zakoračite sa romantičnim make up izgledima, koji podrazumevaju tople, nežne boje, blage akcente uz puno ružičaste, koja je i boja godine.

Preporučujemo

foto

02. 10. 17

Kako pravilno konturisati lice

Mali trikovi koji nas čine lepšim

foto

04. 10. 17

Nove nijanse mat karmina

Za ljubitelje proizvoda Kylie Jenner imamo lepe vesti

foto

11. 09. 17

Preparati koje nikako ne smemo da delimo

Malo pažnje znači mnogo za naše zdravlje

Search