Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

24. 06. 2015

Besprekorno našminkani i na plaži

Ukoliko spadate u red žena koje ne mogu da napuste kuću bez šminke, te je make up obavezan i na plaži, akcenat je na izboru vodootpornih proizvoda sa UV zaštitom.

Većina šminke će se istopiti na visokim temperaturama, a sem što ćete izgledati smešno, preti vam iritacija, peckanje ili čak alergije. Ipak, nije nemoguće izgledati besprekorno i dok uživate u zasluženom odmoru.

Puder je jedan od proizvoda na koji možete da zaboravite, jer opterećuje kožu i ne da joj da diše. Vaša idealna podloga je krema za lice sa zaštitnim faktorom.

Maskara je odličan način da istaknete oči, naravno, birajte vodootporne, a ukoliko želite da zasvetlucate tu su i senke, koje su masne i naravno vodootporne. 

Balzam za usne ili sjaj, ponovo sa zaštitnim faktorom će učiniti da vaše usne izgledaju bajkovito, a kada je reč o kosi, idealne su lagane, ležerne pletenice, koje ne zahtevaju puno truda, a koje su ujedno i hit leta. Kosu dodatno zaštite sprejevima napravljenim upravo za dužu boravak na suncu.

Poslednja stavka su nokti. Preko odabrane boje namažite dodatnu zaštitu koja će sprečiti da vaš manikir popuca, a ujedno će i ojačati nokte.

Šminka i plaža nisu reči koje se slažu, ali ako se držite što prirodnijeg izgleda, možete da spojite nespojivo, a ono što ne smete da zaboravite je da svakako zaštita za celo telo, adekvatan proizvod koji će vas zaštiti od štetnog zračenja.

Preporučujemo

foto

02. 10. 17

Kako pravilno konturisati lice

Mali trikovi koji nas čine lepšim

foto

04. 10. 17

Nove nijanse mat karmina

Za ljubitelje proizvoda Kylie Jenner imamo lepe vesti

foto

11. 09. 17

Preparati koje nikako ne smemo da delimo

Malo pažnje znači mnogo za naše zdravlje

Search