Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

25. 05. 2015

Do savršenih obrva u par koraka

SML savetuje

Obrve su postale moćni i neizbežni saveznik u isticanju očiju. One su guste, upečatljive, pomalo neuredne, ali uvek u centru pažnje.

Ukoliko vaše obrve nisu ovakve prirodno, dovoljno je da ih malo došminkate. Za to vam je potrebna odgovarajuća olovka, u nijansi koja je najpribližnija vašoj prirodnoj boji obrva. Zatim je važno kako koristite olovku. Ovo je daleko lakše nego što ste zamišljali.

Olovka se utapkava, na početku možete koristiti četkicu, a kada se izvežbate moćićete isti efekat da postignete i direktnim nanošenjem olovke. Kada koristite četkicu za iscrtavanje, počnite od sredine obrve, jer prvi potezi neminovno ostave najvše boje. Prevoj obrve je uvek najtamniji pa će to izgledati prirodno. Odatle nastavite ka spoljnoj ivici a unutrašnje uglove ostavite za kraj.

Nemojte praviti nove oblike, već naglasite i popunite prirodni oblik, jer ideja je upravo to - postići prirodan izgled, koji će naglasiti vašu lepotu, ne stvarati izgled porcelanske lutke. Pazite na prirodan oblik i nikada nemojte pokušati da docrtate obrve da  izgledaju deblje. Što su vam oči i usne veće, to jače možete definisati obrve, ali ako imate fine crte lica, nemojte preterati u iscrtavanju jer ćete izgledati smešno.

SML predlog, kada je olovka za obrve u pitanju je Maybelline NY Master Shape Brow, koja dolazi u tri nijanse, pogodne za svakog. Svoju nijansu možete naći na BeautyShop.rs.

Preporučujemo

foto

02. 10. 17

Kako pravilno konturisati lice

Mali trikovi koji nas čine lepšim

foto

04. 10. 17

Nove nijanse mat karmina

Za ljubitelje proizvoda Kylie Jenner imamo lepe vesti

foto

11. 09. 17

Preparati koje nikako ne smemo da delimo

Malo pažnje znači mnogo za naše zdravlje

Search