Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

16. 04. 2015

Usne slatke kao Dolce

Dolce& Gabbana nova linija ruževa

Sada kada su crvene usne, bilo da su tamne ili jarke, u centru svih trendova za proleće, novih 13 nijansi koje je izbacila kuća Dolce& Gabbana nisu mogle doći u boljem trenutku!

Dolce je prvi mat ruž u Dolce& Gabbana make up liniji. On obezbeđuje savršeno neprozračnu, živu i punu crvenu boju u raznim nijansama, akcentujući usne na senzualan način. Ruževi obezbeđuju punu pokrivenost ali u isto vreme hidriraju usne, što je retkost za mat karmine, to je zahvaljujući izuzetno kremastoj teksturi koja ima baršunast izgled. Novi, zaobljeni vrh je takođe predstavljen, koji prati liniju usana do savršenstva.

Paleta je inspirisana bojama Dolce& Gabbana materijala i u svakoj odražava dubinu crvene. Kao i mnoštvo crvenih u modnoj kolekciji i u make up liniji postoji crvena za svako raspoloženje, svaka evocira stav i emociju koja je izražena na usnama.

Savet za nanošenje ovih ruževa je da se stavljaju kratkim potezima na gore na gornjoj usni i na dole na donjoj usni, dok ih ne ispunite bojom. Tako se postiže prirodniji izgled a usne deluju punije. 

Preporučujemo

foto

02. 10. 17

Kako pravilno konturisati lice

Mali trikovi koji nas čine lepšim

foto

04. 10. 17

Nove nijanse mat karmina

Za ljubitelje proizvoda Kylie Jenner imamo lepe vesti

foto

11. 09. 17

Preparati koje nikako ne smemo da delimo

Malo pažnje znači mnogo za naše zdravlje

Search