Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

27. 01. 2015

Biramo omiljene tečne pudere

Za zimu

Tečni puder ili tečna podloga najbolje odgovara normalnoj, kombinovanoj ili suvoj koži, jer proširene pre masne kože samo upijaju ovakve proizvode i pogoršavaju stanje kože. U toku zime, biramo gušće teksture i proizvode koji bolje pokrivaju, ali istovremeno i štite kožuOvakvi puderi sjajno izjednačavaju ten daju koži lep i zdrav izgled.

U zavisnosti od proizvođača i gustine, mogu imati veliku pokrivnu moć ili da tek ujednače ten i pokriju nepravilnosti. U dnevnoj varijanti, laganiji tečni puderi su savim dovoljni jer daju najprirodniji izgled vašoj koži. Naravno, vodite računa da tečni puder ima najmanje 15 zaštitni faktor i kada ih kupujete, uvek birajte one za nijansu svetlije od vašeg tena. Za veče, tečni puderi služe kao sjajna podloga i baza za težu i jaču šminku.

Tečni puder možete nanositi četkicom namenjenom za to i tako ćete postići najbolju pokrivenost, sunđeri za nanošenje podloge je nanose ravnomerno i u tanjem sloju i vaši prsti mogu poslužiti ako ste u žurbi, ali su rezultati često fleke, neujednačen ten i previše proizvoda na nekim delovima lica.

Ukoliko želite da naručite neki do prikazanih proizvoda posetite www.beautyshop.rs 

Preporučujemo

foto

02. 10. 17

Kako pravilno konturisati lice

Mali trikovi koji nas čine lepšim

foto

04. 10. 17

Nove nijanse mat karmina

Za ljubitelje proizvoda Kylie Jenner imamo lepe vesti

foto

11. 09. 17

Preparati koje nikako ne smemo da delimo

Malo pažnje znači mnogo za naše zdravlje

Search