Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

23. 01. 2015

Ukrali smo tajnu nanošenja korektora od profesionalaca

I nećete verovati koliko je jednostavno

Ako se svakodnevno šminkate, bilo da je to puna ratna oprema ili samo malo maskare i korektor umesto pudera, onda znate koliko je važno taj korektor naneti pravilno. Žene često pribegvaju upotrebi korektora umesto podloge, jer se on lakše i bolje uklapa sa kožom, a tečni puderi se mogu pokazati zahtevnim na tom polju, ako imate specifičan ten.

I tu dolazimo do toga kako taj korektor nanosimo. Najčešće, natapkamo ga pravo iz tube na lice, u tačkicama, i onda prstima razmažemo da ujednačimo sa kožom. I to zaista izgleda ok, pa nikada se ni ne zamislimo da postoji meoda kojom trošite duplo manje proizvoda a koja je mnogo efikasnija od bilo koje druge za nanošenje.

Sve što vam je potrebno je korektor i domali prst! Samo iscedite malo proizvoda na domali prst (ovaj prst ima najmanju moć pritiska od svih, a samim tim i najnežniji dodir)  i  umesto da razmazujete-tapkajte! Videćete da, kao magijom, vaš ten će biti ujednačen i sve će biti pokriveno, a za to neće biti potrebno upol toliko proizvoda kao pre plus, kada utapkavate proizvod, ne razvlačite kožu kao kad razmazujete, a i fine bore se manje vide jer je finiji sloj proizvoda na koži koji se od mimike neće usecati u linije na koži.

Dodatni bonus je to što tako nanesen proizvod traje mnogo duže na licu a potrebno je manje vremena da ga stavite.

Zato, zapamtite, sve je u tehnici, pa zaboravite na razmazivanje već tapkajući postignite najbolji rezultat!

Preporučujemo

foto

02. 10. 17

Kako pravilno konturisati lice

Mali trikovi koji nas čine lepšim

foto

04. 10. 17

Nove nijanse mat karmina

Za ljubitelje proizvoda Kylie Jenner imamo lepe vesti

foto

11. 09. 17

Preparati koje nikako ne smemo da delimo

Malo pažnje znači mnogo za naše zdravlje

Search