Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

08. 01. 2015

Beauty odluka br.1- Skidanje šminke

Uvek i bez izgovora

Nikada nemojte otići na spavanje sa šminkom na licu i to neka vam bude prvo pravilo koje ćete bez izgovora primenjivati u Novog 2015.godini.

Ostaci šminke koji ostanu u porama kože prave probleme, tako što ih zatvaraju i dolazi do upalnih procesa. Svaki make up treba dobro da uklonite pre nego što odete u krevet. Šminku počnite da skidate tako što ćete prvo ukloniti veštačke trepavice ili gliter (ako je u pitanju bila neka teža sminka), pa onda pređite na mleko za skidanje šminke. Utrljavajte ga kružnim pokretima odozdo na gore. Toplota prstiju će dodatno ugrejati proizvod i učiniti ga efikasnijim. Mleko možete ukloniti ubrusom, tuferom ili vodom. Savetujemo da još jednom ponovite ceo postupak. Ako ste stavljali više slojeva pudera, verovatno će vam to biti potrebno. Postupak ponovite onoliko puta koliko je potrebno dok maramica kojom skidate mleko ne bude čista od pudera. Ako vam je koža masnija možete koristiti i neki od skidača koji se uklanjaju umivanjem.

Šminku možete ukloniti i maramicama, ali one ne mogu baš sve da uklone, pa možete početi sa njima da bi vam kasnije bilo lakše.

Ukoliko želite da naručite neki do prikazanih proizvoda posetite www.beautyshop.rs 

Preporučujemo

foto

02. 10. 17

Kako pravilno konturisati lice

Mali trikovi koji nas čine lepšim

foto

04. 10. 17

Nove nijanse mat karmina

Za ljubitelje proizvoda Kylie Jenner imamo lepe vesti

foto

11. 09. 17

Preparati koje nikako ne smemo da delimo

Malo pažnje znači mnogo za naše zdravlje

Search