Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

21. 11. 2014

Za savršene usne treba vam olovka!

Sve tajne i trikovi...

Olovke za usne su praktične, jednostavne za upotrebu i brzo se nanose, što ih čini vitalnim delom vašeg nesesera. Pored toga što sprečavaju da se karmin razlije preko ivice usana, olovke čine da usne budu izraženije, punije i urednije i da sam karmin duže traje. Pored uputstva kako se olovka nanosi, pročitajte i male savete koji će vam pomoći da vaše usne uvek izgledaju besprekorno! 

Najbitnije je da olovka za usne uvek bude zarezana, ako se zadesite u situaciji da nemate rezač, a morate da popravite karmin, kažiprstom i palcem oblikujte vrh olovke - toplina prstiju će taman toliko istopiti i oblikovati srce olovke da može da povuče pravilne linije (posle ovoga obavezno obrišite vrh antiseptičkom maramicom).

Imajte u vidu da će vam trebati malo vežbe da biste usavršile stavljanje olovke. Za početak, iscrtajte tačkice duž ivice usana koje ćete polako spajati olovkom, tako su manje šanse da pogrešite i povučete liniju gde ne treba.

Prvo iscrtajte sredinu gornje usne, posle toga, ponovite postupak na sredini donje usne i kratkim potezima počnite da iscrtavate ka uglovima usana na donjoj i gornjoj usni. Budite posebno pažljivi kada su uglovi usana u pitanju jer je tu najlakše pogrešiti i preći ivice. Da bi vam ruž duže trajao, stranom olovke popunite usne bojom pa tek onda nanesite karmin. Olovkom možete i korigovati vaše usne, pa ako su vam usne tanke, dobro zarezanom olovkom iscrtajte tik preko  linije usana a ako želite da vizualno umanjite usne, linija treba da bude malo u okviru usana, ali pazite da na preterate da ne biste izgledali kao klovn.

Ako želite da vaše usne izgledaju napućeno i sexy, sredinu donje usne popunite olovkom koja je dve nijanse svetlija od olovke koju ste koristili za gornju usnu, pa nanesite sjaj preko.

Ukoliko želite da naručite neki do prikazanih proizvoda posetite www.beautyshop.rs 

Preporučujemo

foto

02. 10. 17

Kako pravilno konturisati lice

Mali trikovi koji nas čine lepšim

foto

04. 10. 17

Nove nijanse mat karmina

Za ljubitelje proizvoda Kylie Jenner imamo lepe vesti

foto

11. 09. 17

Preparati koje nikako ne smemo da delimo

Malo pažnje znači mnogo za naše zdravlje

Search