Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

03. 10. 2011

Dečiji sapun

Merima

Verovatno nema osobe koja se bar jednom nije okupala ovim sapunom, mnogi to i danas čine, a generacije su odrasle na njemu... Najpoznatiji čvrsti sapun namenjen za kupanje dece na našem tržištu je Merimin dečiji sapun. Fabrika u Kruševcu pravi ovaj sapun još od 1892. i namenjen za kupanje dece, čija koža je veoma osetljiva i nežna, kao i za odrasle sa problematičnom i suvom kožom. Prvi počeci proizvodnje dečijeg sapuna vezuju se za osnivanje radionice za proizvodnju sveća i sapuna 1839. godine. Priznat je kao Medicinski dečiji sapun 1957. godine. Od 2007 godine dostupan je i u mirisnim notama: Badem i mleko, Med i mleko i Aloe vera.

milena   |    27. 04. 2014   |   01:23:43

Naslov

molim vas vratite u proizvodnju Merima deciju kremu. ja je godinama nisam videla a bolja ne postoji. bila je u malom pakovanju i imala je istu nalepnicu kao deciji sapun cak je isto mirisala.

pošalji odgovor
Vaše ime   |    17. 03. 2012   |   17:55:37

Naslov

Nema boljeg sapuna! Istina je da neizmerno verujem proizvodima NIVEA, ali ovaj sapun je ostao nepobediv - iskljucivo njega koristim (cak i za skidanje sminke, savrseno ukloni svaki trag maskare i pudera...). Uz rame sa BEKUTAN kremom naravno, koju ne smemo zaboraviti (koja nas je nedavno sokirala promenom pakovanja, ali joj i dalje verujemo :D)! Pozdrav! :)

pošalji odgovor
Dr. Hauschka

Dr. Hauschka

Kozmetika ...

Dijamant

Dijamant

Više od najboljeg prijatelja svake devojke ...

Detox

Detox

Čišćenje organizma ...

Dan zaljubljenih

Dan zaljubljenih

Sv.Valentin, Sv.Trifun.. ...

Diana Vreeland

Diana Vreeland

urednica i kolumnistkinja ...

Search