Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

22. 06. 2012

Agua de Coco

Kokos i samba

Brazilska robna marka Agua de Coco, čije ime u prevodu znači “voda od kokosa”, je nastala 1985. godine.  Osnivač ove robne marke, Liana Thomaz, je svoju modnu avanturu započela od kuće, sa jednom mašinom za šivenje. Danas, ova marka pruža modele koji su glamurozni i seksi, sa puno boja i hrabrih dezena.

Bikini je prava modna poslastica marke Agua de Coco, a osim dezenu i kroju, posebna pažnja je posvećena kvalitetu. Ovo nisu samo kupaći kostimi koji zvezde obožavaju, već se koriste za potrebe snimanja prestižnih magazina, poput Elle i Marie Claire, kao i za snimanja godišnjih Sports Illustrated kalendara.  

Agua de Coco svoje modele izlaže na nedeljama mode u Sao Paolu i Riju, a osim kupaćih kostima, u ponudi je sva prateća oprema za plažu. 

Iza imena ove robne marke se kriju imena četiri dizajnera: Liana Thomaz, Jamille Magalhães, Rebeca Thomaz, Gisela Frank i Isaac Monteiro, koji su sarađivali sa drugim velikim markama specijalizovanim za izradu kupaćih kostima i dodazaka za plažu, poput Victoria's Secret .


Anti age

Anti age

Usporavanje starenja ...

Agent Provocateur

Agent Provocateur

Beobrazno i neodoljivo ...

Astragan

Astragan

Ekskluzivno krzno ...

Ajlajner

Ajlajner

Zaštita od “Zlog oka” ...

Anti age

Anti age

Kolagen, elastin, retinoid, vitamini, botox, hijeluron, mezoterapija, leseri ...

Search