Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

05. 04. 2018

NIVEA Q10 za učvršćivanje kože

Intervju sa Sabin Šulc, menadžerkom laboratorije za razvoj NIVEA proizvoda za negu tela u kompaniji Beiersdorf.

Intervju sa stručnjakom

„NIVEA Q10 losion za učvršćivanje kože sa našom unapređenom formulacijom zateže kožu i čini je elastičnijom za samo deset dana!“

Intervju sa Sabin Šulc, menadžerkom laboratorije za razvoj NIVEA proizvoda za negu tela u kompaniji Beiersdorf

Nove formulacije NIVEA Q10 mleka i losiona za učvršćivanje kože sada sadrže vitamin C. Koje su prednosti ovog sastojka?

Vitamin C, poznat i kao askorbinska kiselina, jedan je od najefikasnijih antioksidanasa. On deluje protiv slobodnih radikala i štiti ćelije od oksidativnog stresa. U kombinaciji sa koenzimom Q10, dejstvo vitamina C je još jače.

Koje su prednosti koenzima Q10?

Koenzim Q10, prirodni sastojak kože, pruža energiju i ima antioksidativna svojstva, zbog čega je njegova uloga u ćelijskom metabolizmu od ključnog značaja. Baš kao i vitamin C, Q10 deluje protiv slobodnih radikala i štiti našu kožu. Nažalost, količina ovog koenzima se vremenom smanjuje. Novo NIVEA Q10 mleko za učvršćivanje kože i novi NIVEA Q10 losion za učvršćivanje kože zatežu kožu i čine je elastičnijom za samo deset dana.

Svi smo čuli za slobodne radikale. Ali, zašto su oni tako štetni?

U životnoj sredini, slobodni radikali se nalaze u UV svetlosti i zagađenom vazduhu. Oni napadaju ćelijske membrane i ometaju pravilno funkcionisanje ćelija, što uzrokuje prevremeno starenje i oštećenja na koži. Zbog toga za zaštitu kože preporučujemo upravo antioksidanse!

Ukoliko su vitamini izloženi prekomernoj svetlosti, njihovo dejstvo slabi. Kako možete biti sigurni da će proizvod imati željeno dejstvo i nakon otvaranja?

Novo NIVEA Q10 mleko za učvršćivanje kože i novi NIVEA Q10 losion za učvršćivanje kože sadrže stabilizovani vitamin C. U pitanju je stabilni derivat vitamina C, koji ne oksidiše niti gubi boju pod uticajem svetlosti. Njegovo dejstvo ostaje nepromenjeno do isteka roka koji je označen na pakovanju i pouzdan je za upotrebu na koži. Nije potrebno nikakvo zaštitno pakovanje niti poseban način upotrebe – ovi proizvodi su savršeni za svakodnevnu upotrebu, čak i kada ste u žurbi.

NIVEA takođe predstavlja Q10 Fresh losion za učvršćivanje kože nogu. Zašto nam je potreban poseban losion za negu nogu?

Novi NIVEA Q10 Fresh losion za učvršćivanje kože nogu ima korisna svojstva poznate formulacije sa koenzimom Q10 koja učvršćuje kožu u roku od deset dana. Pored toga, losion sadrži i mentol koji rashlađuje kožu i osvežava je. Ovo će sigurno prijati ženama koje osećaju težinu i umor u nogama.  

Kako možemo da sprečimo osećaj umora u nogama?

NIVEA Q10 Fresh losion za učvršćivanje kože nogu će vam vratiti samopouzdanje. Da biste postigli najbolje rezultate, polako umasirajte losion u kožu, pokretima odozdo na gore. Na taj način, prstima pospešujete cirkulaciju krvi i limfe. Osećaj umora će ubrzo nestati. Pored toga, ne bi trebalo da nosite uske čarape i uske pantalone jer se materijal useca u kožu i ometa cirkulaciju krvi.

  

Search