Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

20. 07. 2015

Eucerin: Aktivirajte sistem zaštite kože i potražite 1+1 poklon pakovanja

Zdrava koža uz pomoć preparata iz Eucerin® pH5 linije

Tokom ovakvih "tropskih" dana naše telo i koža jasnije nego ikada šalju signal da su im neophodni hidratacija i zaštita. Dehidrirana i osetljiva može postati svaka koža bilo kom tipu da pripada, posebno tokom visokih letnjih temperatura, a takva koža je: zategnutaispucalaperuta seprevremeno starigubi elastičnostsjaj i lepotuNe dozvolite da se do dogodi!Potražite u apotekama poklon pakovanja preparata iz Eucerin® pHlinijekoja nude kompletan odgovor na potrebe vaše kože sa zagarantovanim efektima dubinske hidratacijezaštite i nege!

Eucerin brine o koži i nagrađuje vernost. Potražite u apotekama poklon pakovanja 1+1! 

  • Uz Eucerin® pH5 Ulje za tuširanje + GRATIS: Eucerin® pH5 In-Shower mini
  • Uz Eucerin® pH5 Losion za pranje+GRATIS: Eucerin® pH5 In-Shower mini
  • Uz Eucerin® pH5  Losion za telo +GRATIS: Uz Eucerin® pH5  Krema za ruke

Zašto biramo Eucerin?

Važni spoljni faktori koji dovode do pojave dehidrirane ili osetljive kože, između ostalih, su prekomerno izlaganje sunčevim zracima i odsustvo adekvatne nege. Zato je koži upravo sada, kada veći deo vremena provodimo napolju potrebna efikasna i pouzdana hidratacija. 

Dehidrirana koža, a dehidrirana i osetljiva može postati svaka koža bilo kom tipu da pripada, je: zategnuta, ispucala, peruta se, prevremeno stari, gubi elastičnost, sjaj i lepotu. Ne dozvolite da se do dogodi! Potražite u apotekama poklon pakovanja preparata iz Eucerin® pH5 linije, koja nude kompletan odgovor na potrebe vaše kože sa zagarantovanim efektima dubinske hidratacije, zaštite i nege! 

Naša koža je prirodno zaštićena od uticaja okoline putem sopstvenih mehanizama odbrana koje kontrolišu enzimi. Oni regulišu rast bakterija, održavaju hidriranost i štite od iritacije. Kod osetljive kože, međutim, aktivnost enzima je smanjena i ugrožena je barijerna funkcija kože, što vodi pojavi iritacija i isušivanju. Eucerin® pH5 linija nudi kompletnu liniju preparata specijalno razvijenih da bi kombinovali odličnu zaštitu kože i regeneraciju sa klinički dokazanom podnošljivošću na koži. Jedinstveni sastojci sa pH5 vrednošću obnavljaju aktivnost enzima, jačaju sloj prirodne zaštite i regulišu hidrataciju kože. Koža je primetno meka i vidno nežna.

Detaljnije  informacije o preparatima iz  Eucerin® pH5 linije i akciji potražite kod svog apotekara ili na sajtu www.eucerin.rs.

Search