Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

28. 07. 2011

Calzedonia

Nova kolekcija letnjih kupaćih kostima

Calzedonia i tokom leta 2011. nastavlja sa iznenađenjima, predstvaljajući novu kolekciju kupaćih kostima za kasno leto, koja je u svim prodavnicama dostupna od druge polovine jula. 
Ova serija kupaćih kostima, predstavlja najavu modela za 2012. godinu. Namenjena je svima koji žele da tokom avgustovskih i jesenjih dana na plaži pokažu najnovije modne trendove, birajući za sebe nove ekskluzivne modele. 

Nežna paleta boja proteže se od boje mlečnog krema i roze,a modeli su ukrašeni šljokicama, čipkom i makrameom. Štampani „piton dezen”, topla braon, kao i boja zemlje i tonovi kafe osnove su ove kolekcije.
 Novi i romantični ogrtači i haljine od čipke, dvobojne tunike, duge haljine svetlih tonova i boja, sastavni su deo nove kolekcije. Ovoga leta, neće biti potrebe da se oprostite od vaćeg kupaćeg kostima čak i u večernjim izlascima na moru. Calzedonia je dizajnirala odevne predmente koji se nose i posle zalaska Sunca. Sada možete da nosite kupaći kostim upotpunjem lepim odevnim detaljima u toku večeri.

Search