Štampaj

Pošalji prijatelju

29. 01. 2014

Harry Winston: Dijamanti su najbolji ženini prijatelji

Nakit koji govori

Harry Winston je porodična kompanija koja posluje gotovo jedan vek, zvanično od 1932. godine. Osnivač, Harry Winston, je prvi pozajmio nakit za dodelu Oskara 1943. godine, a ta tradicija je danas rasprostranjena tokom svih velikih događaja na crvenom tepihu.

Dijamanti ove kuće su brzo stekli status ikonskih i postali sinonim prestiža i glamura. U filmu “Muškarci više vole plavuše”, Marilyn Monroe peva sada već legendarnu numeru “Diamonds Are a Girl's Best Friend”, a u jednom stihu kaže "Talk to me Harry Winston, tell me all about it!".

Pre nego što je Harry otvorio luksuznu radnju, kojih danas ima preko 20 širom sveta, njegov otac je prodavao nakit. Nakon što je sa majkom prebegao iz Ukrajine, Harry je preuzeo posao i tako dokazao da je priča o američkom snu stvarna.  Iako su kod nas daleko poznatije kuće Tiffany i Cartier, neretko ćete u filmovima, kao i na poznatim damama videti baš komade kuće Harryja Winstona, bilo da se radi o njihovim ličnim komadima ili pozajmicama za filmove i raskošne premijere. 

Vereničko prstenje ove kuće nose Jennifer Garner, Kate Hudson, Beyonce, Molly Sims, a najsenzacionalniji je onaj koji je Elizabeth Taylor dobila od Richard Burtona, koji je kasnije na aukciji dostigao cenu od pet miliona dolara. Ukoliko maštate o Harry Winston vereničkom prstenu, najmanja moguća suma koju bi vaš muškarac morao da izdvoji je oko 12.000 američkih dolara. 

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Search