Štampaj

Pošalji prijatelju

30. 12. 2013

Fendi torba samo za vas

Nov, personalizovani pristup

Posle uspeha sa trendom monograma koji su diskretno krasili sve Fendi modne detalje, brend je rešio da bude hrabriji i upustio se u eksperiment sa njihovom novim 'Selleria Intrecciato' linijom.

Naime, vlasnice ovih tašni sa ponosom nose svoje ime, izvezeno na prepletenoj koži tašne. Neke od najfotografisanijih žena na svetu, Rihanna, Sarah Jessica Parker, Lady Gaga, Cara Delevingne i Rita Ora već imaju svoje primerke i uveliko su uslikane sa njima.

Ali brend nije baš velikodušan kada su u pitanju detalji oko ovog novog modnog buma.

Ono što nam je za sada poznato, jeste da je u opticaju nekoliko modela, svi ikonografski Fendy modeli, kao što je Adele tašna sa drškama na vrhu, kockasta Anna torbica, koju najviše voli manekenka Delevigne, ali i Peekaboo i Baguete modeli.

Druga karakteristika jeste da su ove tašne mekane, što je omaž radu Adele Fendi iz 1940’tih, koja je još tada želela da se tašne ne tretiraju kao konstruisani i kruti objekti, pa je stvorila tehniku izrade materijala za tašne koja je činila da budu kao pletene.

Selleria Intreacciato linija dolazi u tri duoton kolor varijante (crvena i bela, siva i karamel, crna i braon), a možete dodati svoje ime ili inicijale u boji u kojoj želite.

Jedino što još nije poznato jeste cena ovog dragocenog asesoara, ali sudeći po listi poznatih dama koje je nose, sigurni smo da je sve samo ne prava sitnica.

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search