Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

15. 01. 2013

Kate je još uvek tu...

...a i ne planira da ode

Pre samo nekoliko nedelja izgledalo je da Kate Moss je ima mnogo problema -mlađa koleginica Miranda Kerr svrgnula je sa Mango trona i podigla kampanju na drugačiji nivo. Za razliku od Kate, Miranda ovaj brend reklamira više u "vamp" stilu, i samim tim je veoma teško porediti ove dve manekenke.

Ali, kada je Kate Moss u pitanju, ne smemo ni jednog trenutka da zanemarimo činjenicu da je ona ipak jedna od najboljih svetskih top modela, što je i dokazala takođe pre nekoliko nedelja. Za samo nekoliko dana postala je zaštitno lice dve modne kampanje. Prva je za obuću Stuart Weitzman, u kojoj je zamenila rusku manekenku Nataliu Vodianovu. Kampanju je fotografisao Mario Testino, a za njega je nosila uglavnom raskopčanu odeću uz  neobavezan, opušten izgled, koji je njen zaštitni znak. Ponašanje na snimanju je navelo čak i Weitzmana da prokomentariše kako je ona pravi primer za svakog modela i veoma profesionalna u svom poslu, još jednom dokazujući da je Kate pravi izbor za bilo koju kampanju.

Pored ove kampanje, promovisaće i kolekciju modne kuće Givenchy za proleće/leto 2013. Veoma iznenađuje činjenica da se Kate prvi put pojavljuje za kampanju ovog brenda, i iako ćemo morati da sačekamo do januara da pogledamo fotografije, sigurno će biti vredno čekanja.

Kate je trenutno zauzeta snimanjem na prelepom ostrvu St Barts, gde svojim preplanulim tenom, kupaćim kostimima, donjem vešu privlači i tabloide. Čak i na plus četrdeset stepeni, u svojoj trideset osmoj godini, Kate i dalje uspeva da izgleda bolje od većine modela. S obzirom na to da je sada veoma zauzeta, i da će u narednoj godini biti zauzeta još više, možemo slobodno reći da nema nikakve bojazni da će Kate bilo gde da ode.

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search