Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

24. 01. 2012

YSL odgovor na žalbu

Louboutin-a

Advokati kompanije Yves Saint Laurent u roku su odgovorili na žalbu kompanije Louboutin Federalnom žalbenom sudu u vezi sa prepoznatljivim crvenim đonom oko kog se spore od aprila 2011. o čemu je bilo reči i na sml.rs.

U dokumentu koji su podneli, trvde da Louboutin jednostavno nemaju argumente kojima bi potkrepili žalbu na prvostepenu presudu kojom je odbijena preliminarna zabrana koju su njihovi advokati tražili. Oni dodaju da se žalba bazira na "zloupotrebi diskrecije (prava)", što je, kako kažu, potpuno neosnovana optužba - diskreciono pravo ne treba obarati dok god "potpada pod kategoriju dozvoljenih odluka", kako objašnjavaju. Takođe navode da se činjenice moraju tumačiti na jedan od mogućih načina - u odgovoru se pozivaju i na konkretan slučaj u kome je presuđeno da, ukoliko postoje dva gledišta u vezi sa činjenicama, "odabir ne može biti evidentno pogrešan".

Harley I. Lewin, predstavnik Louboutin-a, s tim u vezi kaže: "Pregledali smo podnesak u kratkim crtama, i nema nikakvih iznenađenja. YSL u suštini koriste iste argumente kao i na nižoj instanci parnice, i to je potpuno očekivano." Dodaje da je datum saslušanja zakazan za 24. januar, kada će pred Drugim opštinskim žalbenim sudom Manhattena biti predočeni usmeni argumenti.

"Prilično smo uvereni da je naš podnesak ubedljiv. Ipak, na kraju krajeva, to ostaje odluka Žalbenog suda." kaže Lewin.

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search