Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

10. 01. 2012

Louis Vuitton tuži Warner Bros.

za falsifikate

Kompanija Louis Vuitton uručila je tužbu Warner Bros-u zbog, kako je navedeno, korišćenja falsifikovanih torbica u filmu "The Hangover II".

U Louis Vuitton-u, koji je odeljak LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton, kažu da je filmski studio svesno koristio lažne torbe koje je proizvela Diophy, firma koju proizvođač luksuzne robe trenutno tuži pred Međunarodnom trgovačkom komisijom.Tužba navodi da su u kompaniji Warner Bros. ignorisali njihove molbe da ne koriste plagirane torbe u sceni na aerodromu gde Alan, koga glumi Zach Galifianakis, nosi torbe sa logom LVM, i kaže partneru: "Pažljivo, to je Louis Vuitton." Premda geg delimično i leži u činjenici da ekscentrični Alan teško da zaista poseduje originalne Louis Vuitton proizvode - lik čak pogrešno izgovara naziv marke - kompanija insistira na tome da bi mogao da izazove "potrošačku konfuziju".

Podnosilac tužbe, u zaključku, traži deo profita koji je film ostvario (a koji je iznosio oko 580,000,000 dolara), i trostruku odštetu. Takođe, traže da Warner Bros. uništi sve kopije filma, zajedno sa kompletnim promotivnim materijalom koji uključuje scenu na aerodromu u kojoj se pojavljuje falsifikat tašne.

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Mina   |    10. 01. 2012   |   14:11:10

Sigurno

ce dobiti spor hahahahahhaa

pošalji odgovor
Search