Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

11. 01. 2012

Pevačica Adele

na naslovnoj strani Vogue-a?

Britanska pevačica i ime sa top-lista, Adele, dobiće garderobu posebno šivenu za martovsko izdanje časopisa Vogue, nagađa se u medijima.

2011. bila je godina uspona i padova za Adele. Njen drugi album, "21", pušten u prodaju u januaru, našao se na prvom mestu top-listi u čak 24 zemlje, i najprodavaniji je britanski album ovog veka. Godina je, međutim, krenula lošim smerom kad je jednostavna operacija grla kako bi se uklonio benigni polip sa glasnih žica zapretila da joj okonča karijeru - zauvek. Ipak, nakon uspešne operacije i šest nominacija za Grammy, ponovo se obrela na vrhu sveta, sa izvesnom šansom da se nađe i na Svetom gralu naslovnica. To bi bila njena druga Vogue naslovnica, ali sva je prilika da će fotografija za američko izdanje biti posebna - naime, kreatori su zamoljeni da dizajniraju garderobu ekskluzivno za ovu priliku, i da sašiju potpuno originalne komade za punačku pevačicu.

Svetski poznata pevačica na naslovnoj strani svetski poznatog časopisa obećavajuć je spoj - vrlo je verovatno, takođe, da će pevačica sama moći da bira između kreacija različitih dizajnera, od mlade nade, Prabala Gurunga, pa sve do starih favorita kao što je Prada (ukoliko se glasine ispostave istinitim). Možemo se opkladiti da je nadmetanje već počelo.

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search