Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

20. 09. 2016

Burberry uzdrmao London

Revija o kojoj se priča

Sinoć je na Nedelji mode u Londonu predstavljena nova kolekcija kuće Burberry, koja se odmah nakon revije našla u prodaji. Koncept "see now buy now" je promenio istoriju mode, a glavni "krivci" su Tom Ford i Christopher Bailey, čelnik britanske modne imperije.

Burberry kolekcija je okupila mnoga poznata lica, te su prvi red, takozvani FROW (front row) kraslie Lily James, Alexa Chung, Anna Wintour, Cara DelevingneFreida Pinto, koje su posmatrale 83 modela, kako za žene tako i za muškarce.

Sama kolekcija je inspirisana romanom "Orlando", Virginie Wolf koji je dobio i filmsku adaptaciju sa Tildom Swinton u ulozi princa. Samim tim kolekcija je pod jakim uticajem muške mode, uz zanimljive dezene i uvek odlične, šik detalje.

Takođe, ovo je prva kolekcija koju je Bailey nazvao "seasonless", dakle prešao je preko godišnjih doba i stvorio komade koji se nose tokom cele godine.

Uz sve to, revija je bila emitovana uživo, kako bi kupci iz celog sveta mogli odmah da pronađu komade koji im se dopadaju i koje mogu odmah da kupe. Naš favorit je The Bridle torba, praktična, mala, kompaktna, koja na pravi način spaja tradiciju brenda i aktuelne trendove.

Minimalizam je zaobišao pistu čuvenog britanskog brenda, te su vojnički kaputi i blejzeri išli rame uz rame sa viktorijanskim bluzama, cvetnim jaknama i svilenim komadima u pidžama stilu. 

U galeriji možete da vidite ko je zauzeo prve redove, kao i najzanimljivije detalje sa same revije:

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search