Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

02. 06. 2016

Gucci Cruise 2017: Oda britanskoj ekscentričnosti

Michele i Westminster Abbey su dobitna kombinacija

Gucci Cruise kolekcija 2017 je predstavljena u legendarnoj crkvi - palati Westminster Abbey, što je bilo ispunjenje sna za kreativnog direktora italijanske imperije, Alessandro Michelea.

On je pred samu reviju izjavio: "Engleska kultura je veoma bliska mom ličnom haosu, moćan miks prošlosti i sadašnjosti.", zaključio je Michele, a zatim je predstavio kolekciju koju je najlakše opisati frazom više je više.

Viktorijanske haljine, oversized dukserice iz 80-ih, punk, britanska zastava i damske torbe, nekako su se uklopile i stvorile bajkovitu kolekciju, prepunu nesvakidašnjih, upadljivih detalja. 

Za neke je ova kolekcija jednostavno previše, ali ona je prava oda britanskojekscentričnosti, podsećanje na mnoge istorijske događaje koji su obeležili Ostrvo. Alessandro Michele vrlo dobro zna šta je želeo da poruči ovom neobičnom kolekcijom, jer smatra London svojim drugim domom i ne krije da svoju strast i inspiraciju pronalazi baš tu.

Prve redove su zauzele Alexa ChungElle Fanning, Salma Hayek sa suprugom, Georgia May Jagger i mnoge druge poznate ličnosti, koji su fanovi kuće Gucci i njenog novog poglavlja.

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search