Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

22. 02. 2016

Nedelja mode u Londonu: Burberry Prorsum jesen 2016.

Sve što je potrebno da revija postane pravi šou

Uz zvuke indie-folka, za koje je bio zadužen Jake Bugg Christopher Bailey je predstavio još jednu sjajnu kolekciju, koja je oduševila sve prisutne - od londonskih IT devojaka, supermodela, zatim svetskih modnih miljenica, vodećih urednika i fotografa.

Manekenke su imale šljokice oko očiju, koje su bile pozdrav popularnog dizajnera velikom Davidu Bowieu. 

Predstavljena je nova hit torba sezone, Patchwork, koja, kao i ostale komade možete da kupite već sada, jer je Burberry ponosno postao prva evropska kuća sa koncept see now, buy now. 

Bailey je rekao da je ovo glam rock sa gumenim čizmama, dakle kolekcija koja je inspirisana 70-im, ali i tradicionalnim britanskim uličnim nasleđem.

Masculine kaputi, puno zmijskog printa, sa romantičnim boho haljinama ili onim mini, u stilu 60-ih, u potpunosti se dopunjavali, a mesta je bilo i za rese, kao i za mokasine sa zanimljivim i upadljivim dezenima i moto čizme. 

Reviju je otvorila Burberry miljenica Eddie Campbell, a iz prvih redova su je pozdravile Alexa Chung, Suki Waterhouse, Clemense Poesy, Olivia Palermo, Mario Testino, Naomi Campbell  i mnogi drugi.

Pogledajte galeriju kako bi doživeli Burberry iskustvo, pravo sa Nedelje mode u Londonu:

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search