Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

15. 02. 2016

Nedelja mode u Njujorku: Jason Wu jesen 2016.

Energični zen

Pred sam početak revije Jason Wu je izjavio kako je usvojio zen filozofiju i pušta da sve ide polako. Slučajno ili ne, stvorio je kolekciju koja je imala najviše energije od svih koje je do sada predstavio.

Kolekcija za jesen 2016. godine Jason Wua nema temu. Više se radi o sjajnim komadima, koji su namenjeni poslovnoj, modernoj ženi, koja zna kada da bude seksi, a kada ozbiljna.

Zrelost, pomešana sa mladalačkim detaljima, je idealna za sva životna doba, a ono što nam se dopada kod ovih komada, kod cele kolekcije je to što sa sobom nosi dozu samopouzdanja i prosto mami ženu da hoda ponosno i uspravno.

Bogati okovratnici i cipele od pliša su dali retro lepotu celoj kolekciji. Očigledno da ovaj ležeran pristup radu odgovara zauzetom i popularnom dizajneru, a podršku su mu dale Diane Kruger, Jaime KingHarley Viera-NewtonCaroline Issa i druge dame poznate po svom prefinjenom i istančanom ukusu.

Uz jesenje boje, jarki tonovi, poput žute ili narandžaste su dali odlične akcente i samim tim učinili da svaki izgled bude zanimljiviji i stilski zabavniji.

Maybelline se ponovo pobrinuo da manekenke izgledaju sveže, moderno, a akcenat je na očima, tačnije na bogatim slojevima maskare. Razdeljak na strani i blagi, opušteni talasi su kompletirali izgled.

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search