Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

22. 04. 2015

Giorgio Armani bez dlake na jeziku

O ženama, homoseksualnosti i teretanama

Legendarni Giorgio Armani ne govori puno, ali kada ima šta da kaže ne bira reči i ne plaši se nikoga. 

Ovog puta Armani, kom je 80 godina, se osvrnuo i na žene i na muškarce, posebno na homoseksualce.

On je izjavio da muškarac treba da se oblači kao muškarac, bez obzira na seksualno opredeljenje, dodavši da mu je "gej" moda grozna i nerazumljiva. "Homoseksualac je muškarac 100%. Nema potrebe da se oblači homoseksualno", zaključio je italijanski dizajner. 

Takođe, Armani ne voli mišiće, posebno ne voli ljude koji provode sate u teretanama kako bi pokušali da zaustave starenje.

Na to se nadovezao da je platična hirurgija grozna i da bi najpre žene trebalo da budu odvažne i hrabre, te da se ne srame svojih godina. "Vremenom, žensko telo postaje bolje. Žene rade, rađaju bebe i postaju jače. Ove žene imaju ličnost, karakter. Pogledajte Cate Blanchett", zaključio je Giorgio Armani.

Prisetio se i razovora sa Gianni Versace-jem, koji mu je rekao da Armani oblači žene koje u crkve, dok sam Versace pravi odeću za prostitutke.

Kratak osvrt je napravio i na delo Miucciu Prade, nazvavši njen rad modom za snobove. 

Sa bogatsvom od šest milijardi dolara, Giorgio Armani je dokaz da možete imati i mišljenje i obožavaoce, kao i da vaš privatni život nije na prodaju, naravno, potrebno je uložiti mnogo rada, truda i imati puno talenta i sreće. 

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search