Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

20. 07. 2011

Versace za H&M

po prvi put kolekcija će sadržati i detalje za kuću...

 

17. novembar je još jako daleko, ali poželesmo da sa vama podelimo informaciju, verujemo na vreme, da je to datum koji je označen kao trenutak početka prodaje kolekcije Versace za H&M.

Evo još jednog bisera u dugačkoj ogrlici koju je nanizao švedski proizvođač H&M. Posle sofisticirane elegancije Lanvin koji je debitovao prethodne sezone, sada je vreme da Versace oboji glamurom novu sezonu, ove jeseni u 300 izabranih prodajnih objekata H&M širom sveta.

Osnovna kolekcija je kreirana od strane Donatele Versace koja je u ovoj kolekciji objedinila nasleđe brenda, kroz intenzivne boje, atraktivne krojeve i ikonografiju Versace, kao što su nitne...(na slici Donatella Versace nosi haljinu sa nitnama na reviji Proleće leto 2012 dizajniranu za H&M). Ženska kolekcija će obilovati komadima koji su sjajan izbor za party time, osveženi višebojnom štampom i ukrašene nitnama, ali i galanteriji dostojnoj jedne dive, kao što su cipele na visoku potpeticu ukrašenu štrasom....Za muškarce je pak pripremljena kolekcija koja je visokih krojačkih kvaliteta i besprekornog stila - otelotvorenog kroz klasičan smoking i kolekciju kaiševa i muškog nakita...Po prvi put kolekcija će sadržati i detalje za kuću koji će bez daljnjeg biti sjajan poklon, kako vama , tako i vašim bližnjima....

I za kraj, Donatella Versace kreirala je i pre spring ( najavu proleća) kolekciju koja će biti dostupna online u zemljama koje imaju aktiviran online shopping od 19.januara 2012.godine.

Nažalost kod nas H&M još uvek nije ni na listi GDE DA KUPIM...a kamoli online. Ali, znate kako kažu - "Nada umire poslednja", pa ostaje da se nadamo ili putujemo u pravcu onih zemalja u kojima je ovaj brend dostupan.



Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search