Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

15. 07. 2014

Armani Privé Couture u znaku crvene boje

Za jesen/zimu 2014-15. godine

Nedavno je Giorgio Armani proslavio 40 godina rada u modnom svetu. Njegovo ime je sinonim za eleganciju, a modna imperija mami kupce iz celog sveta, jer svaka žena hoće deo Armanija.

Kolekcija koju je predstavio u Parizu za jesen/zimu 2014-15. godine predstavlja savršen spoj striktno italijanske ženstvenosti u svetu francuske visoke mode. To je kolekcija za crvene tepihe, prepuna crvene boje, ali ovog puta Armani nije radio sam. Za šešire se pobrinuo majstor svog zanata, Philip Treacy.

Armani nije samo predstavio savršene, glamurozne, ali opet svedene večernje haljine, već i komade koji spadaju u one klasične, vanvrnemenske. I dalje je jarko crvena bila glavni igrač, a krojevi nešto ležerniji i jednostavno stvoreni za moćnu ženu koja zna kuda putuje. 

Među zvanicama su bile poznate dame svih uzrasta, od Chloe Moretz i Kate Hudson do Sophie Loren. Ipak, sve kada je revija počela, sve oči su bile na kreacijama, jer čak ni najsjajniji Holivud nije uzbudljiv kao visoka moda jednog od najvećih dizajnera svih vremena. 

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search