Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

28. 02. 2012

Top 50 haljina

za proleće/leto po SML-u

Dizajneri su za novu sezonu predstavili niz modela haljina. Od minimalstičkog do gala stila, izbor je prosto nepregledan. Svaka od haljina je različita, ali isto tako i atraktivna, elegantna i neponovljiva. Sml.rs je za vas izabrao 50 top predstavnica sezone!

U našem izboru, postoji mnogo šik večernjih haljina u intenzivnim koloritima. Dizajneri Badgley Mischka, Zac Posen, Monique Lhuillier, Matthew Williamson kao i haljine sa potpisom Valentino i Christian Dior predstavili su svoje večernje gala haljine koje su dostojne najsjajnijeg crevnog tepiha.

Ako nemate priliku za crveni tepih, onda se nećete razočarati ni u izbor koktel haljina u sjajnim tkaninama I sa atraktivnim detaljima. Imaćete sjajan imidž za romantične trenutke ili poslovne obaveze i podjedanko ostavljati dobar utisak.

Haljine koje bi mogli svrstati u kontekst svakodnevnog imidža takođe ne manjkaju.Blumarine, Etro, Marc by Marc Jacobs I Max Mara prednjače u ovom segmentu!

Naša lista je izbor koji je otvoren za vaše sugestije i lična mišljenja, tako da očekujemo vaše komentare!

Dragica   |    02. 03. 2012   |   13:22:54

made by me ...

Fantastičan izbor,posebno mi se dopada i odredjena neobičnost i pposebnost na nekim modelima. Moj favorit ,ako se smem izjasniti je jarko zelena haljina Elie Saab-a ,po formi ,materijalu i po personalnoj percepciji .Pozdrav!

pošalji odgovor
Search