Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

12. 03. 2012

Bally

Kvalitet i sofisticiranost

Kompanija Bally je nastala još 1851. godine, u Švajcarskoj, a ono čime je osvojila svoje mušterije su najpre kvalitet, a zatim i lako uklopljiv dizajn. Cipele i torbe ove robne marke su sinonim za luksuz i prefinjeni stil, čija je misija da postanu najveći proizvođači proizvoda od kože. Tokom više od 160 godina postojanja, nekadašnja porodična fabrika za izradu cipela, otvorila je svoje butike na svim kontinentima, a danas je u vlasništvu Labelux Group Inc.

Kompaniju su osnovala braća Carl Franz Bally i Fritz, u podrumu svog doma. Tokom XX veka, Bally je izgradio statusni simbol, posebno nakon II svetskog rata. Tek su sedamdesete uvele modne dodatke u asortiman, a danas su Bally torbe hit među šik damama cele planete. 

Vaše ime   |    25. 04. 2012   |   18:00:04

Naslov

'' Bally '' -zato sto njihovi proizvodi predstavljaju smelo kombinovanje boja i desena,kao i savremeno eksperimentisanje s formom,smelo poigravanje koloritom,toliko zanimljivim da sve pocinje da lici na savrseno dobro osmisnjenu igru stila i senzualnosti koje svaka zena treba da ponese sa sobom,a da bi sve to nosila dostojanstveno-neophodne su '' Billy '' torbe i cipele ! :)

pošalji odgovor
Search