Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

21. 02. 2012

Najtraženije naočare za sunce

Zabavno i šik

Jedan od najtraženijih modnih dodataka tokom toplijih dana su svakako naočare za sunce, koje osim zaštitne uloge, mogu da obogate vašu odevnu kombinaciju i učine je zanimljivijo. Za sezonu proleće/leto 2012. godine najprestižniji dizajneri su ponudili različite boje i oblike, a mi smo izabral nekoliko najatraktivnijih i najaktuelnijih modela.

Za mačkasti oblik naočara za sunce može se reći da ne podležu trendovima, već su uvek, manje ili više, prisutne. Zavodljive su i seksi, ali i zabavne, te ih možete nositi uz razne odevne kombinacije. Ove godine je modna kuća Prada uvrstila ovaj oblik naočara među obavezne dodatke, te oživite kasne pedesete i rane šezdesete uz samo jedan par naočara.

Poigrajte se sa oblicima, veličinama i bojama. Naočare za sunce u obliku srca, geometrijskih oblika, dijamanata ili čak asimetričnpg oblika će osvežiti svaku odevnu kombinaciju, a savršeno se uklapaju uz neobične printove, najavljene za predstojeću sezonu. Ukoliko ste nesigurni u vezi izbora, pogledajte šta je dizajner Jeremy Scott smislio za vrele dane.

Klasičan model naočara je dobio novo odelo, te izaberite par u plavo-žutoj kombinaciji ili crno-pink. Eksperimentišite sa kontrastima između rama i stakala, nećete ostati neprimećeni. Iskoristite ovu sezonu za poigravanje i isprobavnje, jer je hrabrost na ceni.
I ove godine se nose sportski oblici naočara, koje kombinuju moderan izgled sa elegantnim staklima. Robne marke Oakley i Nike bude veliki izbor ovih naočara, koje su provereno dobar izbor.

Okrugle naočare, koje popularnost duguju Elthonu Johnu i Johnu Lennonu, su ponovo u trendu, obogaćene bojama ili ukrasima poput cirkona. Nešto dramatičnije i neobičnije su velike naočare okruglog oblika, koje stvaraju dojam misterije.
 

Search