Štampaj

Pošalji prijatelju

10. 09. 2013

Armani u Hollywoodu

Paranoja u enterijeru

Poznati italijanski modni dizajner Giorgio Armani ima novi projekat. Naime, po prvi put njegova dizajnerska kuća radi scenografiju za filmski set. Giorgio Armani Casa je osmislila i pripremila sve od nameštaja do celokupnog uređenja enterijera.

U pitanju je triler Roberta Luketića, "Paranoja" u kojem glavne uloge imaju Gary Oldman, Amber Heard, Harrison Ford, Liam Hemsworth i Julian McMahon.

Posebno je zanimljivo to što film započinje svoj život na velikom platnu za tačno dve nedelje u SAD-u, a tek je sada po prvi puta u javnost dospela informacija o ovoj zanimljivoj saradnji. Čini se kako Armaniju ne treba dodatni PR koji drugi dizajneri sami svakodnevno stvaraju.

Armani je radio direktno sa producentom David Brisbinom na setovima kao i s kostimografom Lucom Moscom u osmišljavanju lika Jacka Goddarda, kojeg glumi Harrison Ford.

Čini nam se kako Armanija sve više i više zabavljaju svi poslovi koji sa modom nemaju direktne veze, pa svoje carstvo i dalje širi novim restoranima, hotelima, a sada i putem pokretnih slika.

U nastavku pogledajte trailer za ovaj film:

Preporučujemo

foto

06. 09. 17

Najlepše fotografije veridbi u 2017. godini

Ko kaže da bajke ne postoje?!

foto

14. 08. 17

Dama među oblacima

Svet na dlanu...kroz pilotsku kabinu

Search