Štampaj

Pošalji prijatelju

18. 02. 2013

Odelo i patike, to je sada in!

Raf Simons nas je ponovo iznenadio

Nema sumnje da je prošla godina bila veoma značajna za Rafa Simonsa. Od kada je ovaj modni dizajner postao kreativni direktor čuvene kuće Christian Dior u aprilu prošle godine, njegov rad je naišao samo na pohvale.

Početak godine mu je doneo nove modne poduhvate, naime, udružio je snage sa sportskim brendom Adidas i po prvi put u karijeri dizajnirao patike. Ovu kolekciju je predstavio na reviji tokom nedelje muške mode u Parizu.
Patike u pet različitih modela koji se razlikuju po boji inspirisane su Adidasovim modnim potpisom i siluetama trkača. Ovaj projekat je objedinio kvalitet koji pruža vrhunske performanse, ali i estetiku, pa se zbog toga očekuje da budu cenjene kako u modnom tako i u sportskom svetu u jednakoj meri. Najavljeno je da će se u radnjama naći od jula ove godine.
 
Raf nije prvi dizajner koji je sarađivao sa ovim sportskim brendom. Stella McCartney, Opening Ceremony i Yohji Yamamoto takođe su ranije kreirali sportsku odeću i opremu za vežbanje u saradnji sa Adidasom.
Simons je davne 1995. godine kreirao sopstvenu liniju muške odeće, a od tada je sarađivao sa kućama poput Fred Perry i francuskog brenda torbi Eastpak.

Preporučujemo

foto

06. 09. 17

Najlepše fotografije veridbi u 2017. godini

Ko kaže da bajke ne postoje?!

foto

14. 08. 17

Dama među oblacima

Svet na dlanu...kroz pilotsku kabinu

SML   |    21. 02. 2013   |   10:58:50

Re: nece moci...

Draga Rafa,

ovaj tekst govori o novoj kolekciji koju je talentovani kreator Diora, Raf Simons dizajnirao u saradnji sa Adidasom. Naslov je inspirisan prezentacijom kolekcije na reviji, gde su modeli nosili patike i odela, što je neobičan način da se ovakva kolekcija predstavi.
Srdačan pozdrav
SML tim

pošalji odgovor
rafa   |    20. 02. 2013   |   21:40:40

nece moci...

odelo i patike,nikada nece obuci neko ko drzi do sebe!!!

pošalji odgovor

Re: nece moci...

Search