Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

07. 12. 2012

Muzičke zvezde menjaju profesiju

Svi se bacaju u filmske vode

Polako ali sigurno, sve je veći trend da pevači snimaju filmove, a čak i da režiraju. Beyonce, Jon Bon Jovi, Lenny Kravitz i britanska reality - heroina Susan Boyle - svi se bacaju u filmske vode! Beyonce će režirati dokumentarac o vlastitoj karijeri i privatnom životu, a film će prikazivati događanja 'iza scene' kao što su snimanje albuma i pripreme za koncert. Premijera će biti 16. februara na HBO-u.

Jon Bon Jovi je nedavno održao koncert u malom klubu u Los Angelesu pa je pred novinarima, prijateljima i agentima predstavio pesme koje je snimio za komediju 'Stand-Up Guys'.

Bon Jovi je pre dve decenije bio nominovan za Oscara za pesmu iz filma 'Mladi revolveraši 2', a sada i za svoj novi film želi osigurati nominacije za Oscara i Zlatni globus. 

Fox Searchlight osigurao je prava na snimanje filmske biografije Susan Boyle. Fox takođe ima prava i na mjuzikl 'I Dreamed A Dream' koji se temelji na životnoj priči te pevačke senzacije, pa će verovatno snimiti biografiju Susan Boyle u vidu mjuzikla. Snimanje bi trebalo da počne 2013., a Susan je već izjavila da bi želela da njenog menadžera glumi, niko drugi do George Clooney.

Preporučujemo

foto

06. 09. 17

Najlepše fotografije veridbi u 2017. godini

Ko kaže da bajke ne postoje?!

foto

14. 08. 17

Dama među oblacima

Svet na dlanu...kroz pilotsku kabinu

Search