Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

29. 06. 2012

Bulgari Hotel, Milano

Šarm Milana i italijanska tradicija

Milano nije samo prestonica modnih trendova i dom vodećih dizajnera, već nudi i životni stil u kom će svaki zaljubljenik u modu naprosto uživati. Modna kuća Bulgari je svojim klijentima ponudila pravu utopiju u centru Milana, u vidu luksuznog hotela, koji neodoljivo podseća na set nekog od Fellinijevih filmova.

Bela mermerna fasada je kontrast bogatim vrtovima, baš kao što je moderna i uzdržana, ali luksuzna, unutrašnjost hotela savršen spoj sa vegetacijom koja okružuje hotel. Sama lokacija hotela, koji je otvoren 2004. godine, je čudesna mešavina istorije, tradicije i modernog života. Za dizajn se pobrinuo čuveni italijanski arhitetka, Antonio Citterio, savršeno predstavivši estatiku modne kuće, koja je elegantna i nenametljiva, ali raskošna na sebi svojstven način.

Bulgari Hotel u Milanu ima 58 soba koje spadaju u najfinija prenoćišta Milana. The Bulgari Suite (apartman Bulgari) se prostire na 120 m2, plus 90 m2terase. Pa ipak, pored rajskog ambijenta, ono što vraća goste u ovo malo carstvo mode i moderne umetnosti, je mediteranska kuhinja šefa Andrea Ferrera, kao i hol u stilu 50-ih godina, u kom možete popiti konjak, zapiliti cigaru, u La Dolce Vita stilu, dok se čuju zvuci dobro poznatih pesama, poput Volare, Sapore si Sale, Vengo anch'io ili Fatti Mandare dalla Mamma.  

Nakon uspeha u Milanu, modna imperija Bulgari je otvorila hotel na ostrvu Bali, zatim u Tokiju, a najnoviji je Bulgari Hotel & Residences u Londonu. Čak i ako ste u Milanu samo u prolazu, ne propustite priliku da uživate u piću i pravoj italijanskoj atmosferi, koju krije dragulj ove modne kuće. 

Preporučujemo

foto

06. 09. 17

Najlepše fotografije veridbi u 2017. godini

Ko kaže da bajke ne postoje?!

foto

14. 08. 17

Dama među oblacima

Svet na dlanu...kroz pilotsku kabinu

Search