Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

03. 07. 2012

Šta sve možete na letnjem odmoru

Preporuke za nezaboravni odmor

Letnji odmor gotovo da podrazumeva odlazak na plažu, sunčanje, kupanje uz večernje izlaske i šetnje pokraj obale. Iako se ovo čini kao idealni način da se provede godišnji odmor, ovo nije jedina opcija. Zavisno od toga koliki je vaš avanturistički duh, koliko ste željni znanja, hrane za dušu ili dobrog provoda, leto može da pruži najneverovatnija putovanja.

Za ljubitelje vode su tu krstarenja, bilo da ste u komšiluku ili na jahti koja obilazi najveće afričke luke. Ukoliko ste željni odmora i oslobađanja stresa, aranžmani sa svim spa poslasticama, koji ne zahtevaju da napustite hotel, mogu biti idealan odabir za vas. Avanturisti imaju ponuda na pretek, od safari putovanja do obilaska Evrope ili nekih udaljenijih krajeva vozom. Zaljubljenici u umetnost mogu iskoristiti vrele dane obilazeći galerije centara kulture i upijajući znanja nekih drugih vremena. Naravno, kampovanje se ne sme zaboraviti, jer je akcenat najpre na ljudima i druženju, a tek kasnije na destinaciji.

Naravno, tu je i skijanje kako na snegu, tako i u pustinji. U Dubaiju možete provesti deo dana skijajući u veštačlki stvorenom ski centru, a popodne otići snow boardom i uživati u vrelom, pustinjskom pesku. Teško da iko može da zaboravi ovakav plan i program letovanja.

Pre nego se upustite u avanturu odabira letovališta, zapitajte se šta je to što vas ispunjava, šta želite da vidite i šta je to što će vam narednih godinu dana održati svežim i ornim za nove radne pobede. Plaža i sunce su uvek tu, ali svaka promena sa sobom nosi šansu da provedete desetak dana onako kako ste samo zamišljali da može. 

Preporučujemo

foto

06. 09. 17

Najlepše fotografije veridbi u 2017. godini

Ko kaže da bajke ne postoje?!

foto

14. 08. 17

Dama među oblacima

Svet na dlanu...kroz pilotsku kabinu

Search