Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

12. 06. 2012

Festivalska groznica 12

Odbrojavanje do EXIT-a

Za naše podneblje festival je pravo značenje dobio tek stvaranjem EXIT-a. Iako muzički festival akcenat stavlja na izvođače, festivalsku groznicu čini mnogo više faktora. Od odevnih kombinacija, preko prijatelja, pa sve do plana na kom stage-u ćete koliko vremena provesti. Što sve postaje nebitno kada se nađete u masi ljudi i pozitivne energije, koja ne zna za ovozemaljske probleme.

Ovogodišnji EXIT je najpre usmeren na dance izvođače, a tek onda na pop i rok. Glavnu binu će prvog dana, 12. jula, okupirati kontroverzni i šarmantni bend Gossip, a zatim kraljevi slatkog popa i muzičke legende, Duran Duran.  Petak, 13. neće biti toliko strašan uz New Order, a subota, gotovo svake godine, obećava najbolji provod, ovog puta uz neponovljivu Eriku Badu, Miss Kittin i dežurne „proplaice“ Suicidal Tendencies. Nedelju će obeležiti Guns N Roses, sastav iz grada anđela koji je svojevremeno pisao muzičku istoriju.

O odevnim kombinacijama ćemo tek pisati, a do tada proverite program, možda se pojavilo neko ime koje ste dugo očekivali. Ako i ne, društvo je sigurno na tvrđavi. 

Preporučujemo

foto

06. 09. 17

Najlepše fotografije veridbi u 2017. godini

Ko kaže da bajke ne postoje?!

foto

14. 08. 17

Dama među oblacima

Svet na dlanu...kroz pilotsku kabinu

Search