Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

15. 10. 2019

Misli koje inspirišu

Ako ste dobri prema sebi, bićete dobri i prema drugima

Dawn O'Porter

"Mi guramo stvari pod tepih, odlučujemo na šta želimo skrenuti pažnju na šta ne. Ali ne možemo samo izbrisati svoje misli kao Word dokument. Moramo više da pričamo, više slušamo, delimo i razumemo više."

 

 

 

 

 

 

 

 


Ella Purnell

"Otkazujem planove sa prijateljima, jer upravo u tom trenutku mislim da sam potrebna više sebi nego njima. Osećam se krivom zbog toga, ali moram briniti se o sebi, i moji prijatelji će razumeti."

 

 

 

 

 

 

 

 

Naomi Campbell

"Kao i većina, i ja sam work in preogress, ali reći ću ovo - odvojite vreme da se resetujete. Prihvatite i uzmite od dana ono što vam nudi, potražite pomoć i ne stidite se svoje price, jer će inspirisati druge."

 

 

 

 

 

 

 

 

Reggie Yates

"Muški oklop koji danas nosim je prepun pukotina, udubljenja i otvora. Ali intimno poznajem svaki trag i mrlju. Još uvek imam strahove, ali oni me nikada više neće definisati, jer niko nije istinski neustrašiv i neuspeh je neizbežan.

 

 

 

 

 

 

 

 

Davina McCall

"Pustite ljude unutra. To je zastrašujuće, i ponekad može poći po zlu, ali kada se uspete povezati s ljudima, to je magija. Pustite ljude. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Emma Thompson

"Viđajte se koliko god možete sa prijateljima koji vas nasmeju, i koji vas podržavaju.Izbegavajte viđanja sa prijateljima koji vam sude, upoređujte vas sa drugima i umaraju vas. 

 

 

Preporučujemo

foto

06. 09. 17

Najlepše fotografije veridbi u 2017. godini

Ko kaže da bajke ne postoje?!

foto

14. 08. 17

Dama među oblacima

Svet na dlanu...kroz pilotsku kabinu

Search