Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

12. 04. 2017

Koncert El Sistema i prijatelja

Pozivamo vas na koncert El Sistema i prijatelja

 

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da prisustvujete godišnjem koncertu El Sistema i prijatelji, koji će se održati u utorak 25. aprila 2017. u 20 časova u sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, Studentski trg broj 5. Održavanje koncerta su pomogle Evropska unija i Vlada Švajcarske, Vlada Republike Srbije preko razvojnog programa Evropski PROGRES.

Na koncertu će se predstaviti  deca, učesnici međunarodnog inkluzivnog projekta El Sistema iz Jagodine, Paraćina, Obrenovca, Novog Sada, Vranja, Surdulice i Bujanovca, uz dirigentsku palicu umetnika iz Venecuele Herarda Estrade. Sa njima će kao gosti nastupiti istaknuti domaći profesionalni džez muzičari. Želja nam je da zajedno sa vama proslavimo dostignuća i uspeh dece iz El Sistema Srbija, koja su nestrpljiva da se posle brojnih međunarodnih nastupa, još jednom u punom sjaju pokažu beogradskoj publici.

Na koncertu ćete uz dela velikana svetske muzike adaptirane za dečiji uzrast, moći da čujete i kako negujemo domaću folklornu tradiciju u obradi drugih stilova i žanrova.

Cene ulaznica: 300,500,800 dinara!

Preporučujemo

foto

06. 09. 17

Najlepše fotografije veridbi u 2017. godini

Ko kaže da bajke ne postoje?!

foto

14. 08. 17

Dama među oblacima

Svet na dlanu...kroz pilotsku kabinu

Search