Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

12. 01. 2017

Shopping terapija?

3 razloga zbog kojih je shopping odlična stvar

Znate li onu izreku " Kada sve krene po zlu, vi krenite u shopping"? Izgleda da ipak postoji doza mudrosti u njoj.

Ispitivanje koje su uradili TNS Global u ime Ebates.com prikazuje da preko polovine amerikanaca ( 52%, od toga 64% žena i 40% muškaraca) aktivno koristi "shopping terapiju" kako bi popravili svoje trenutno raspoloženje. I kako sajt dalje navodi, to i nije tako loša ideja iz tri ključna razloga:

1. Započinjanje novog života

Ukoliko ste u prelaznoj fazi života ( bilo da ste se upravo preselili u novi stan, udali, razveli, promenili grad...) ne želite da u novu, svežu fazu života uđete okovani starim stvarima koje vas vuku prošlosti. Okruženi novim stvarima, stvorićete sebi nove poglede na svet. 

2. Odelo čini čoveka

Koliko god se nekome ova fraza sviđala ili ne - u njoj itekako ima istine. I sami znate onaj osećaj kada pronađete onaj savršeni komad odeće koji vam pristaje kao da je šiven po vašoj meri. Svi smo mi nebrojeno puta kupili novu garderobu za intervju za posao, odlazak na more, prvi dejt... Ima nečeg u tom novom komadu koji nam daje pozitivan stav prema sebi samima ali i okolini.

3. Društveni faktor

i na kraju ne treba zaboraviti koliko je shopping sam po sebi zabavan! Okruženi najboljim prijateljima, smehom i pozivitnom energijom, shopping itekako može popraviti svako raspoloženje.

 

 

 

 


Preporučujemo

foto

06. 09. 17

Najlepše fotografije veridbi u 2017. godini

Ko kaže da bajke ne postoje?!

foto

14. 08. 17

Dama među oblacima

Svet na dlanu...kroz pilotsku kabinu

Search