Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

10. 11. 2016

Grand Slam mts Noć Reklamoždera u Jugoslovenskoj Kinoteci

U svetskom trezoru filmske umetnosti - Jugoslovenskoj Kinoteci sinoć je održano GRAND SLAM veče, na kojem su dodeljena priznanja za razvoj i podizanje standarda u industriji oglašavanja.

Ovo veče bilo je u znaku kreativnosti, ekologije i Beograda koji se već 20 godina nalazi na svetskoj mapi Noći Reklamoždera, čiju porodicu čini preko 160 gradova. Ispred domaćina večeri obratio se Marjan Vujovć upravnik Muzeja Jugoslovenske Kinoteke, koja nastavlja  saradnju između ove važne institucije  i Cinemateque " Jean Marie Boursicot" najznacajnije reklamoteke na svetu.

U svečanoj sali Jugoslovenske Kinoteke zvanicama su premijerno prikazani sjajni filmove iz serijala "Nature iz speaking"- non profit organizacije Conservation International.

Nakon priče o važnosti očuvanja prirode, usledila je svečana ceremonija uručivanja priznanja.

PRIJATELJ KREATIVNOSTI uručeno je onima koji su godinama najveća podrška Noći Reklamoždera i koji su tom podrškom najviše doprineli opštem podizanju popularnosti reklama kod publike i kvaliteta kod profesionalca. To je kompanija mts-Telekom Srbija.

GRAND SLAM nagrada za neponovljiv doprinos razvoju industrije oglašavanja i marketinšku ličnost Srbije mts Noći Reklamoždera dodeljena je Miši Lukiću regionalnom izvršnom direktoru Publicis-a One za Centralnu i Istočnu Evropu, jedanom od najistaknutijih stručnjaka iz oblasti marketinške i komunikacione industrije u Srbiji i Jugoistočnoj Evropi.

GRAND SLAM nagradu za regionalni doprinos i podizanje standarda industrije oglašavanja uručio je Ekrem Dupanović ispred Media Marketinga Ivi Balent direktorki sektora korporativnog marketinga koncerna Agrokora, jednog od najveíh oglašivača u regionu.

LEGENDARIJUM nagrada koja se daje za stavraoca koji je svojom kreativnošću ostvario istorijski uticaj na standarde oglašavanja. Ova nagrada na predlog Instituta za istoriju oglašvanja posthumno je dodeljena velikanu marketinga Draganu Sakanu.

Nakon čestitki dobitnicima i premijernog prikazivanja filmova o zaštiti prirode, gde su svoju podršku u vidu naracije dali najveći holivudski glumci, cenjeni gosti su uživali u izložbi koja je bila posvećena Draganu Sakanu, u holu Kinoteke.

 


SML

Preporučujemo

foto

06. 09. 17

Najlepše fotografije veridbi u 2017. godini

Ko kaže da bajke ne postoje?!

foto

14. 08. 17

Dama među oblacima

Svet na dlanu...kroz pilotsku kabinu

Search